Over ons

Waarom Haku!?

Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing.Algemeen geldt:

  1. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij specialisme in assortiment en service.
  2. Wij werken met een eigen Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur (tijdelijk een vervangend apparaat is mogelijk).
  3. Wij installeren vakkundig, bij u thuis en op afspraak!

Daarom kiest u voor de Witgoed specialistWij vinden uw keuze voor de Witgoed specialist heel logisch, we zijn namelijk als enige in Nederland echt gespecialiseerd in witgoed. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.Onze eigen snelle bezorgdienstDe apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk bezorgd wanneer het ú uitkomt. Bij uw Witgoed specialist bepaalt u namelijk zelf het tijdstip van bezorging. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en hoeft u niet onnodig op de bezorging te wachten.Het gekochte product wordt op de begane grond en direct achter de voordeur neergezet. Heeft u extra wensen? Ook het installeren van uw nieuwe witgoedapparatuur, het aanbrengen van een trekschakelaar, of het loskoppelen van oude apparatuur is geen enkel probleem. Maar omdat elke situatie uniek is, stemt uw Witgoed specialist adviseur graag samen met u af welke werkzaamheden het beste aansluiten op uw behoeften.Uiteraard worden de verpakking en de evt. oude apparatuur welke door de aankoop wordt vervangen mee retour genomen.Geen omkijken naarEn mocht uw apparaat – ongetwijfeld na lange trouwe dienst – kuurtjes vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur. Kortom: kunt u een reden bedenken om niet voor de Witgoed specialist te kiezen?[/title_with_icon]