Service

Altijd zeker van je zaak met de Witgoed specialist!
Op deze pagina leest u waarom.
Persoonlijk en dichtbij

Uw Witgoed specialist is een betrokken zelfstandig ondernemer. Heeft kennis van zaken en is zuinig op zijn klanten. Dat merkt u aan het persoonlijk advies, de hoge mate van deskundigheid en de perfecte serviceverlening. Er is er altijd wel één bij u in de buurt. De Witgoed specialist is uw beste keuze, ook als het gaat om persoonlijke betrokkenheid.

 

Complete inbouwoplossingen

Uw nieuwe of bestaande keuken voorziet de Witgoed specialist van gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur, precies afgestemd op uw wensen en eisen. We kennen de mogelijkheden, innovaties en voordelen van alle topmerken en bieden u de mooiste en meest praktische oplossingen. De Witgoed specialist is uw beste keuze, ook als het gaat om een vrijblijvend plan voor uw inbouwapparatuur.

Vakkundig advies op maat

De keuze van een nieuwe vaatwasser of wasmachine wordt niet alleen bepaald door de wijze van gebruik. Beschikbaar budget, gewenste kwaliteit en voorkeur voor duurzaam spelen ook een rol. Bij de Witgoed specialist bent u altijd verzekerd van goede raad. Daar staat onze jarenlange ervaring en gedegen scholing voor garant. De Witgoed specialist is uw beste keuze, ook als het gaat om vakkundig advies op maat bij u thuis.

 

Betrouwbare reparatie

Een niet werkende vaatwasser of wasmachine is al vervelend genoeg. Daarom hoeft u bij de Witgoed specialist nooit lang te wachten op een monteur. Die is altijd binnen 1 werkdag bij
u thuis. Of om het apparaat te repareren, of om u na grondige inspectie te adviseren er vanaf te zien. De Witgoed specialist is uw beste keuze, ook als het gaat om snelle reparaties of geldbesparende tips.

 

Vanzelfsprekende service

Uw aankopen bezorgt de Witgoed specialist op een door u gekozen tijdstip en gewenste
plaats in huis. Wij gaan dus wel voor u “de trap op”. Aansluiten op bestaande leidingen doen
we deskundig en accuraat. Natuurlijk nemen we verpakkingen en oude apparaten mee.
Ja, we regelen het voor u tot in de puntjes. De Witgoed specialist is uw beste keuze, ook als het gaat om vanzelfsprekende service.